onsdag 2 januari 2013

Sagan som började som en mardröm ljusnar!

Allt dåligt som vi varit med om de senaste dagarna, all motgång vi fått facea verkar tunnas ut nu!!! Och det känns så sjuuukt jävla skönt!

Igår kom Oskar med bilen från Revy samtidigt som vi fick beskedet att våra skidor med tillbehör hade anlänt till Marys Motell i Golden! Så, när Oskar kom så for vi iväg till Rasmus och Fredrik för att hälsa på dom och samtidigt hämta vårt borttappade bagage! Lyckliga killar var vi. Nu kändes allt så mycket lättare. Nu började säsongen tänkte vi.


Drog sedan "hem" till vårt motell, Brookside! Drack några bira och klädde oss något sånär trevligt inför kvällen. Det vankades ju ett nytt år och det skulle brörja bra tänkte vi. Så vi gick ut och åt en klassisk hemmagjord, välgjord kanadensisk hamburgare! Vi hittade också några heliumballonger på vägen som vi inhalerade med festligt resultat, trevligt! 
Jag, Oskar och Jake var dock lite partypoopers igår. Vi gick hem innan 12 slaget för att vi ville vara pigga idag, vi skulle ju äntligen få åka skidor!!!
Ställde klockan på 07.30 eftersom vi skulle träffa Nicole kl 09.00 vid huset. Stor dag detta, huset skulle bli vårat och vi skulle få shredda KHMR - stoked!
MEN...... När vi skulle starta bilen på morgonen kl 08.40 ca så var den totaldöd. Inte ett liv! Jag fattade ganska direkt att det inte var batteriet det var fel på utan något i tändningen. Aggressionen hos oss alla 3 var betydande. Oskar var nog mest uppretad.. I sin desperata sinnesstämning tar han tag i något som han tror kan vara tändsstitet.... och rycker bort och knäcker en sladd som går till motorn....................... suck! 
Jag ringer taxi, vi måste ju till huset och träffa Nicole. Hon svarar heller inte i sin telefon. I tumulten så uppenbarar sig en typisk fordon kille. Han säger att det inte är nån fara med den sladd Oskar kapsejsat, men den måste ersättas. Han pillar lite på motorn, Oskar går och sätter sig bakom ratten för att göra ett nytt startförsök bara för att låte fordonskillen höra hur det låter..... Bilen startar!!! The car got touched by the hand of God, or something!

Vi tar bilen till huset, där står Nicole! Allt är frid och fröjd =) 

Nedan följer en bildserie med glädje!

 "Biblioteket"

 KHMR

 KHMR

 Gondolen

 Bowls

 KHMR

 Stairway to heaven

 Vårt enorma kök. Baconröra tillagning

Ingredienser till Baconröra:
Bacon, klippt i små tärningar
Rödlök, hackat
Cocktail tomater, delade
Svamp, skivade
Makaroner, kokta
Creme Bonjour smaksatt med carljohansvamp och charlottenlök ( Som skibum tar man det som finns , bara det är kletigt så funkar det )
Salt
Peppar

Mix it all together and you`re good to go!


Ah, by the way! Vi har lokaliserat ett fett åk som kräver hudar. Imorgon blir det action!

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar