torsdag 14 februari 2013

Otur stalkar sönder mig :S

Idag drog vi till Rogers med vetskap om att de fått en del snö. Vi kom dit, såg snö, i massor!!! Vart stokade till tusen. Kolla bara den här första bilden. Hej vinterlandet!!! Glad i hågen var man ju. Så där euforiskt lycklig. 
Jag var, liksom de andra, förväntansfull som ett barn på Julafton. Eller sådär glad man kan vara som litet barn med en stoor godispåse man fått av mamma och pappa som man just ska börja äta ur...


Det är bara det att Jultomten inte kommer med paket på Julafton. Och någon elak gubbe kommer och snor godiset från barnet när man just ska börja smaska....


 Fanns inga ord...

Förra säsongen fick min duke av och det kan ni läsa om här :

http://joakimeriknilsson.blogspot.ca/2012/03/en-dag-som-hade-alla-forutsattningar.html


Fick åka tillbaka till centret där jag i alla fall fick kolla på en skidfilm, "One for the road" med TGR. Sen satte guiden på en dokumentärfilm som hette "Snow war" vilken handlade om Rogers Pass historia typ. Man fick också se hur de arbetar med att spränga laviner för att skydda High Way från stor förödelse. Filmen var inte så lång utan hamnade snart i repeat mode och jag somnade som en stock på soffan. Guiden väckte mig 3-4 h senare och sa att han skulle stänga. han berättade även att ca 100 koreaner hade vandrat runt på centret och kikat lite konstigt på mig.

Otäcka kattdjur! Dom ser dig och du kommer inte se dom förrens det är för sent...

Otur ut, slut!

/J

Update:

Blir Rogers imorgon! Hiken blir med snöskor och skidor på ryggen. Jag har ingen aning om min bindning kommer att hålla för skidåkningen. Bindningen har ju gått av innanför plastkåporna så det ser ut som att det kan hålla om man bara kör in "rören" och sedan låser fast bindningen i vanligt skidläge. Så bra som det verkar vara där borta så är det ju lätt värt att chansa.

Adjö

1 kommentar:

  1. suuuuurt!
    ring salomon å be dem skicka en ny!!
    Lycka till med snöskorna och akta dig för Yetisar!!!
    /Seb <3

    SvaraRadera