onsdag 22 februari 2012

2 ultimata dagar!

Bara 2 dagar sedan jag skrev sist, men otroligt mycket skoj har hänt!

Vi börjar med gårdagen.
Som jag skrivit tidigare så har vi haft en lååång torka vad gäller snö. De senaste dagarna har det inte direkt dumpat, men ändå kommit en del snö med jämna och täta mellanrum. Detta har resulterat i att det är väldigt bra förhållanden utanför området just nu. Igår hittade vi riktigt bra åk, där jag fick uppleva en del faceshots i riktigt  fluffig och fin snö. Vi hade tänkt ta en del bilder, och kanske filma en snutt. Men det blev inte så...
Dagen avslutades med ett kärt svenskt återseende:

 Vi bjöd de äldre herrarna på mat.

 Bacon serverat med raggmunkar och lingonsylt. Gott så det kn*llade i mun! 

Idag tog vi lite sovmorgon. det hade kommit ca 10 nya cm under natten, så vi visste att det skulle vara bra. Vi hade dock lite svårt att bestämma vart vi skulle åka. Det finns fortfarande en hel del åk som inte gjorts, dock så får man ta lavinrisken i beaktning! Jag och Jonte åkte i alla fall upp med Seb idag. Vi beslöt oss efter en dialog oss emellan att vi skulle köra Montana... igen! Alltså, det är fel att säga att vi är trötta på denna underbara skog, men vi kan säga att vi känner henne väl nu. Vi vill pröva något nytt helt enkelt. Och dessvärre så ser det ut som att fler och fler lär känna henne. Hon har börjat dela med sig av sig själv mer och mer till andra skidåkare. Så det börjar bli svårt att hitta orörd terräng... Men där hon bjuder till, enbart för oss, där är hon underbar :)

 Montana puder...

Hursomhelst så hittade vi en ny kärlek idag. En kärlek vi ska binda en band runt omkring, som ingen annan ska få höra ett knyst om. Idag tog vi en oskuld, helt orörd, och förhoppningsvis så får det fortsätta så, Enjoy!

 Seb spanar in helt orörd terräng!

<3 Secret Spot <3

Deep powder turn!
 
 Jonte hudar av!

Imorgon väntar ännu en legendarisk dag! Just nu faller det flingor stora som tallrikar från himmelen. Wuuuhuu!

Och som en liten notis, jag känner inget i benet, jag är helt fullkomligt redo för vad som än väntar där ute i snön på berget! Och vi drar kanske till Mt Baker på Fredag. Ryktas om 60 cm på 48 timmar... Insane!

Peace

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar