söndag 22 januari 2012

Sjuk i Revelstoke, mindre kul...

Har känt att jag haft något liggandes på lur skulle man kunna säga, under ganska många dagar. Små känningar i halsen. Imorse vaknade jag med feber... Först undrade jag om jag var bakfull? Så mycket drack jag liksom inte igår. Hoppas det ger med sig snabbt. Jag vill ju absolut inte bli liggandes i flera dagar, och heller inte smitta mina kompisar. Just nu känns det bättre än i morse, kanske för att jag tagit en Ipren. Vi får se hur det ter sig helt enkelt... Fast nu mår jag en aning sämre igen då Andreas precis berättade att dom öppnade GreelyBowl idag. Har inte åkt puder där än och det ska tydligen vara jävligt nice. Förhoppningsvis så ligger Montana skogen orörd ett tag till.

Har inte bloggat på några dagar nu. Har hänt en del. Bland annat så har vi åkt bra piståkning i veckan, då det också  var förbannat kallt;

Frostigt

Sedan så också Jonte skadat sig lite då vi droppade klippor tidigare i veckan. Tråkigt för honom, och för oss. Det är förhoppningsvis inget allvarligt som håller honom borta från att kunna köra för fullt igen resten av säsongen. 

Vi har också gått på wet tshirt contest, vilket var en liten säregen upplevelse. En krog full av män plus ett fåtal kvinnor. Skulle tro att medelåldern på krogen låg på 35 år. 3 kanadensiska brudar tävlade mot varandra där de fick göra ett eget litet uppträdande inför alla. Det hela gick till som så att det var två gubbar, en på ca 50 år och den andra på ca 65 år grovt gissat, som utropade och höll i själva tävlingen. Den "yngre" fungerade som någon slags kommentator medans den äldre fixade så att alla fick en rejäl dusch med vatten över tuttarna innan deras föreställning påbörjades. Musiken sattes på och tjejerna dansade wild and crazy för att sedan slänga av sig sina vita dyngblöta tshirts. Ettan vann 500 dollar, tvåan 300 dollar och trean vann 100 dollar. Publiken fick avgöra genom tjuu ljud. Tillställningen var kul, men det kändes lite vidrigt att det var så mycket gubbar på plats, och att det faktiskt var två rejält gamla gubbar som höll i själva eventet. Några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på då dom blev riktigt risiga.

Igår Lördag var det en dag med puder. Det hade ungefär kommit ungefär 32 cm under Fredag kväll och natt. Så vi var uppe tidigt och hoppades på att det inte skulle vara så mycket folk. Men det var det, sinnessjukt mycket. Tråkigt att vi hittills bara fått dump under helgerna. Den kö som var igår, den var helt insane! Aldrig sett något liknande. Som tur var så hamnade vi i alla fall i den främre delen av kön och fick några riktigt fina åk innan allt hade blivit uppkört. Mt Mckenzie är ett stort berg, med otroligt mycket ytor att åka på. Igår räckte det dock inte till, utan det blev uppåkt strax efter lunch. Turmöjligheterna finns dock kvar ifall man vill åka orört. Men det vore trevligt att få lite snö under veckorna så att man kan pumpa puder i systemet hela dagarna.

Efter backen så lagade vi vår sista middag på det 3middags system vi börjat med. Jag Jonte och Erik lagar alltså 3 middagar ihop där vi ser till att det alltid blir en matlåda över. När sista middagen är uppäten så spelar vi Yatzy om lådorna. Ettan väljer först osv. Jag kom igår sist, men fick ändå den maten jag ville ha, min paradgren ChiliConcarne. :D
Jocke 96, Erik 152, Claar 151... 

Jag fick en rolig leverans igår också;
Mycket skön hjälm.

Igår var vi på hockey och hejade på Revelstoke Grizzlies. Dom förlorade med 1-2. Kan vara den sämsta hockeymatch jag nånsin sett. Dom var värdelösa på puckhantering. Vi gick dit med ganska höga förväntningar, förväntningar på feta slagsmål. Enligt rykten så var det 13 slagsmål en tidigare match. Vi lyckades tydligen pricka fel match då det inte blev ett enda slagsmål. Detta händer inte ofta fick vi veta efteråt. Så vi lär ju ge Grizzlies en chans till =)
Grizzlies till höger i vita matchstället.

Efter matchen så beslutade vi oss för att ta en taxi hem. Vi gick ju trots allt dit. En promenad på 35 min enkel resa... Taxi är för övrigt mycket billigare här än i Sverige. 70 Sek i runda slängar från downtown till Arrow Drive där vi bor. Det blir inte många kronor var.
Det blev dock ingen taxi hem, utan vi gick istället till Regent och träffade lite svenskar och norrmän. Det var nämligen ett annat gäng med nordbor som kikade på hockeyn. De såg väl på oss att vi var svenskar så de gick fram och frågade om vi ville hänga på dom och ta några öl. Vi tvekade 10 min så de hann gå före oss. Men vi kom fram till att det kunde vara bra att socialisera oss med andra också. Så vi gick dit och minglade, det var trevligt!

Nu mår jag lite bättre igen. Hoppas febern ger med sig snarast, jag vill ju åka skidor!!

PeaceOut

2 kommentarer:

  1. I Edåsdalen blir man inte sjuk ;-)

    Magistern

    SvaraRadera
  2. Trist att du inte känner dig bra. Men jag håller tummarna att det är snabbt övergående!

    //Michelle

    SvaraRadera